БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА!!!
 

Доставката ви ще е в дискретна опаковка и никъде няма да бъде посочено конкретното съдържание на вашата пратка или името на сайта.

 

Доставката се осъществява с куриер на фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС на посочения от вас адрес межу 09:00 и 13:00 за населени места с офис на куриера и до края на работния ден за всички останали населени места. Ако няма да сте на адреса и във вашето населено място има офис на Еконт, то при поръчка в празното поле за коментари може да посочите, че желаете пратката да се достави до офис на Еконт. Може да посочите конкретен офис или според адреса ви, ние ще го изпратим до най-близкия ви такъв. 

 

Населените места, които се обслужват и дните, през които това се осъществява може да намерите на www.econt.com в раздел офиси и график. Най-отдолу на страницата може да изтеглите файл с пълно описание на населените места и дните на обслужване. Ако не намирате вашето населено място там, моля свържете се с нас. Ще направим всичко възможно да намерим начин да ви изпратим желаните от вас продукти.

Поръчки направени до 14:00 се подават на куриера същия работен ден. Направените след този час, се подават на следващия ден. Времето за доставка е 1 работен ден след подаване на пратката на куриера за населените места с офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС, а за други такива в зависимост от графика за посещения в тези населени места. Поръчки направени в петък след 14:00, събота и неделя се предават на куриера в понеделник. 

Пример: Ако поръчате в 13:30 във вторник и в населеното място за доставка има офис на Еконт, ще си получите желаните от вас продукти на следващия работен ден - в сряда. Ако поръчате в събота и е наличен офис на Еконт в населеното място за доставка, ще си получите пратката във вторник.

Плащане

За момента може да заплатите само при получаване на продуктите посредством наложен платеж.

Връщане

Ако желаете да върнете закупени от нашия сайт продукти, моля свържете се с нас по един от посочените в сайта начини. Връщането може да се осъществи до 7 работни дни след получаване на продуктите. За да върнете даден продукт е необходимо той да е в добър търговски вид. За да върнете продукта трябва да запазите документа за пощенския паричен превод предоставен ви от Еконт при доставката и заплащането на желаните от вас продукти. При повреда и дефекти важат условията на гаранцията, която се предоставя от производителя. Условията по гаранцията са неразделна част от общите условия на ovotoys.bg.